collection_photo

..Бидејќи идентитетот на човекот не подлежи на докажување, идентитетот е аксиома со која се покажува се друго.

Од говорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов.

..Бидејќи идентитетот на човек

by Shutinoski

0

Thanks for the...

  1. 0Smile
  2. 0Inspiration
  3. 0Laugh
  4. 0Story
  5. 0Mindtrip
  6. 0Help
  7. 0Feelings

Thank the author

0

Comments


No one has commented on this note yet

Previous
Next