collection_photo

Личноста која вистински те сака, никогаш нема да престане да верува во тебе и да те напушти, без разлика колку е тешка ситуацијата.

Личноста која вистински те…

by Shutinoski

0

Thanks for the...

  1. 0Smile
  2. 0Inspiration
  3. 0Laugh
  4. 0Story
  5. 0Mindtrip
  6. 0Help
  7. 0Feelings

Thank the author

0

Comments


No one has commented on this note yet

Previous
Next